Hyppää sisältöön

Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden monet kasvot

Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden monet kasvot

Merkitse jo kalenteriin!

Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden monet kasvot -webinaari järjestetään keskiviikkona 17.11.2021 klo 9–15.30.

Webinaarin tavoitteena on tietoisuuden lisääminen kokemusasiantuntijuudesta, sen moninaisuudesta ja mahdollisuuksista lastensuojelussa. Kohderyhmänä ovat erityisesti ammattilaiset ja kehittäjät.

Webinaarissa tarkastellaan kokemusasiantuntijuutta lastensuojelussa laajasti niin pienten lasten, nuorten kuin vanhempienkin näkökulmasta. Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua vuorovaikutteisiin työpajoihin ja saada käytännön vinkkejä kokemusasiantuntijatoimintaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa myöhemmin. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tapahtuman järjestää KoLa eli Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa -verkosto. Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa -verkosto jakaa kokemuksia ja kehittää yhdessä lastensuojelun kokemusasiantuntijuutta.

Webinaarin järjestämisessä mukana ovat olleet Lastensuojelun Keskusliitto, Veturointi-toiminta / Auta lasta ry, Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry., Osallisuuden aika ry., SOS-Kehittäjänuoret/SOS-Lapsikylä, Pesäpuu ry., Perhekuntoutuskeskus Lauste, Pelastakaa Lapset ry., Ensi- ja turvakotien liitto sekä Helsingin kaupungin kokemusasiantuntijatoiminta.

Tutustu myös Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa -verkoston koostamiin Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettisiin ohjeisiin.

Kokemusasiantuntijuuden eettiset ohjeet

Tiedot

Aika
17. 11. 2021 09:00 - 17. 11. 2021 15:30
Paikka
Webinaari

Lisää tapahtumia

Sulje