Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Lasten suojelun kesäpäiville on alkanut!

Lasten suojelun kesäpäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa 9.‒10.6. Päivien teemana on Alakko nää? ‒ lasten ja perheiden tukeminen kuuluu kaikille.

Seminaarin teema Alakko nää? – lasten ja perheiden tukeminen kuuluu kaikille, kannustaa yhteistyöhön ja yhteiseen vastuuseen. Kesäpäivillä tarkastellaan vapaaehtoistyön mahdollisuuksia monesta eri näkökulmasta. Päivillä puhuttavat myös muun muassa isot muutokset lapsi- ja perhelainsäädännössä, lastensuojelun suhde julkisuuteen sekä se, miten lapsi ja perhe tulisivat entistä paremmin huomioiduksi lasten suojelussa. Myös nuoret itse ja heille suunnatut palvelut ja niiden kehittäminen ovat tärkeässä roolissa.

Toivomme, että päiviltä löytyy vinkkejä, tietoa ja uusia toimintatapoja arjen työhön.

Puhujina muun muassa Jukka Mäkelä, Tomi Kiilakoski, Arja Hastrup sekä Naomi Hulston ja Frances Flaxington.

Lastensuojelun Keskusliitto ja Emma & Elias -ohjelma järjestävät päivät yhteistyössä Oulun seudun ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston, Oulun kaupungin sekä useiden paikallisten järjestöjen kanssa. Päivät on suunnattu sosiaali-, terveys- sekä kasvatusalan toimijoille sekä ammattilaisille ja mukaan mahtuu noin 250 osallistujaa.

Ilmoittautuminen päiville on nyt alkanut. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.lskl.fi/oulu2015 (sivu poistunut käytöstä)

Kesäpäivät Facebookissa

Lastensuojelun Keskusliitto on järjestänyt Lasten suojelun kesäpäiviä vuodesta 2009 alkaen. Kesäkuussa pidettävä maakunnallinen koulutustilaisuus kokoaa yhteen vaihtuvan teeman mukaisesti lasten suojelun ja/tai sijaishuollon toimijat. Kesäpäivillä käsitellään alueellisesta näkökulmasta keskeisiä teemoja ja tavoitteena on tarjota erityisesti käytännön asiakastyötä tekeville mahdollisuus vahvistaa omaa osaamista, vaihtaa tietoja ja verkostoitua sekä alueellisten että valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita koulutuspäiville.