Hyppää sisältöön

Alueelliset perhekeskuspäivät – millaista perhekeskusta rakennamme yhdessä? 

Politiikka & Yhteistyö
Lapsen arki
Uutiset
13.04.2021
Alueelliset perhekeskuspäivät – millaista perhekeskusta rakennamme yhdessä? 

Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Perheet keskiöön! -hanke järjestää touko-kesäkuussa viisi alueellista perhekeskuspäivää. Päivien suunnitteluun ovat osallistuneet Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus.

Päivien aikana kuullaan, miltä perhekeskuskehittäminen alueella näyttää, ja herätellään keskustelua siitä, millaista alueellista perhekeskusta haluamme yhdessä rakentaa: mitkä ovat seuraavat askeleet yhteisen työn rakentamiseksi? Millainen on unelmien perhekeskus?

Perhekeskuspäivän ohjelma on runsas ja monipuolinen.  Luomme päivän alkuun tiiviin katsauksen kansalliseen perhekeskuskehittämiseen ja sähköiseen perhekeskukseen. Perhekeskuksen roolia osana Tulevaisuuden sote-keskusta avaa STM:n erityisasiantuntija Liisa Jokinen. Lisäksi puheenvuoroja esittävät mm. THL:n erikoissuunnittelija Päivi Varonen ja johtava asiantuntija Arja Hastrup, jotka ovat mukana kehittämässä kansallista perhekeskustoimintaa. Mukana on myös DigiFinlandin projektipäällikkö Hanna Manelius, joka kertoo sähköisestä perhekeskuksesta ja sen kehittämisestä. 

Päivän päähuomio on kuitenkin alueellisessa perhekeskustyössä – kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja, joissa ääneen pääsevät niin alueiden Tulevaisuuden sote-ohjelman toimijat, perhekeskuskehittäjät kuin järjestöt ja seurakunnan toimijat.  Mukana ovat luonnollisesti myös Perheet keskiöön! -hankkeen tiimi vahvistettuna alueellisella järjestöagentilla! 

Varaa päivä kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan kuulemaan oman alueesi perhekeskuskehittämisestä!  

Tilaisuus järjestetään webinaarina. 

Perhekeskuspäivän tarkempi ohjelma täsmentyy myöhemmin.  

Löydät lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alueellisiin perhekeskuspäiviin alla olevista linkeistä:

Kommentit (0)

Sulje