Hyppää sisältöön

Lapsi verkossa – Näkökulmia lasten oikeuksiin ja tietosuojaan digitaalisessa ympäristössä -julkaisutilaisuus

Lapsen oikeudet
Uutiset
21.01.2019
Lapsi verkossa – Näkökulmia lasten oikeuksiin ja tietosuojaan digitaalisessa ympäristössä -julkaisutilaisuus

Aika: 12.2.2019 klo 8.30–10 (aamukahvi klo 8.30–9)Paikka: Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, Helsinki (myös etäosallistuminen)Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä 5.2. mennessä Mitä uusi tietosuoja-asetus tarkoittaa lasten näkökulmasta? Tule kuulemaan ja keskustelemaan 12.2. Hakaniemenrantaan! Tarjoamme kevyttä aamiaista ja painavaa tietoa. Tilaisuus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lasten tietosuojasta tai käsittelet työssäsi lasten henkilötietoja. Tietosuojakysymykset ovat puhuttaneet toukokuussa 2018 voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen sekä […]

Aika: 12.2.2019 klo 8.30–10 (aamukahvi klo 8.30–9)
Paikka: Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, Helsinki (myös etäosallistuminen)
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä 5.2. mennessä

Mitä uusi tietosuoja-asetus tarkoittaa lasten näkökulmasta? Tule kuulemaan ja keskustelemaan 12.2. Hakaniemenrantaan! Tarjoamme kevyttä aamiaista ja painavaa tietoa. Tilaisuus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lasten tietosuojasta tai käsittelet työssäsi lasten henkilötietoja.

Tietosuojakysymykset ovat puhuttaneet toukokuussa 2018 voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen sekä Suomessa vuoden 2019 alusta voimaan tulleen uuden tietosuojalain myötä. Tietosuoja-asetuksella on merkittävä vaikutus lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa oikeuksiin ja velvollisuuksiin internetin käyttäjinä.

”Lapsi verkossa – Näkökulmia lasten oikeuksiin ja tietosuojaan digitaalisessa ympäristössä” -julkaisu nostaa esille erityisesti lasten ja nuorten kannalta tärkeitä tietosuoja-asetuksen velvoitteita. Julkaisu antaa myös käytännön suosituksia lasten oikeuksien ja tietosuojan varmistamiseksi niin vanhemmille, yrityksille kuin kouluillekin.  

Julkaisun ovat tuottaneet yhteistyössä Pelastakaa Lapset, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen UNICEF. Se on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö.

Julkistustilaisuus pidetään 12.2. klo 8.30–10 Helsingissä Opetushallituksen 3. kerroksen aulatilassa osoitteessa Hakaniemenranta 6.

Voit ilmoittautua julkaisutilaisuuteen 5.2. asti tästä linkistä. Jos et pysty osallistumaan tilaisuuteen paikan päällä, ilmoita lomakkeen kautta kiinnostuksesi osallistua etänä. Järjestämme tapahtumaan live-streamauksen, jos sille on tarpeeksi kysyntää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje