Hyppää sisältöön

Tietoa ja vertaistukea hyvinvointisi tueksi

Lapsen arki
Uutiset
11.11.2019
Tietoa ja vertaistukea hyvinvointisi tueksi

Perheet Keskiöön! -hankkeen verkkokursseja löytyy nyt Väestöliiton Hyvä Kysymys -verkkoportaalista. Mikä on Hyvä kysymys? Hyvä kysymys -verkkopalvelu on usean järjestön yhteinen digitaalinen palvelualusta. Palvelun tavoitteena on, että jokainen saa tietoa ja tukea mahdollisimman varhain, maksutta ja helposti, kun jokin omassa tai läheisen elämässä askarruttaa. Hyvä kysymys tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa, vertaistukea ja luotettavaa tietoa. Palvelun tuottaa ja toteuttaa Väestöliitto yhteistyössä 36 kumppanijärjestön kanssa. Sisällöt […]

Perheet Keskiöön! -hankkeen verkkokursseja löytyy nyt Väestöliiton Hyvä Kysymys -verkkoportaalista.

Mikä on Hyvä kysymys?

Hyvä kysymys -verkkopalvelu on usean järjestön yhteinen digitaalinen palvelualusta. Palvelun tavoitteena on, että jokainen saa tietoa ja tukea mahdollisimman varhain, maksutta ja helposti, kun jokin omassa tai läheisen elämässä askarruttaa. Hyvä kysymys tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa, vertaistukea ja luotettavaa tietoa. Palvelun tuottaa ja toteuttaa Väestöliitto yhteistyössä 36 kumppanijärjestön kanssa. Sisällöt ja palvelut sivustolle tuottavat järjestöjen koulutetut asiantuntijat ja vapaaehtoiset. Palvelu on käyttäjälle maksuton ja tarkoitettu kaikille vanhemmuudesta, hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneille. Palvelusta löytyy keskusteluryhmiä, verkkokursseja, podcasteja, videoita, tietoartikkeleja ja paljon muuta.

Perheet Keskiöön! -hankkeesta on tuotettu palveluun neljä kurssia yhteistyössä hankkeessa mukana olevien järjestöjen kanssa.

Kurssit ovat:

Arjen hyvinvoinnin neljä pöydänjalkaa

Iloa ruoasta – syödään yhdessä

Iloa ja virkeyttä arkeen

Mistä vauvat tulevat? Hämmennyt vai huomioit?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje