Siirry sisältöön

Muutos: Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® 2020 järjestetään etäratkaisuilla 

Kuvitettu lapsi pitää kädessään lintua ja toisessa kukkia. Hänen ympärillään on kukkia ja puita. Kuvassa on teksti: "Valtakunnalliset Lastensuojelupäivät - Kestävä tulevaisuus lapselle. 29.9.2020 Webinaari".

Lastensuojelun Keskusliitto haluaa varmistaa kaikkien tilaisuuksiinsa osallistuvien turvallisuuden. Olemme siksi vallitsevan COVID 19 -tilanteen johdosta peruuttaneet Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® fyysisenä koulutustilaisuutena ja järjestämme päivät tänä vuonna yksipäiväisenä webinaarina 29.9.2020. 

Lastensuojelun Keskusliiton työvaliokunta on eilisessä kokouksessaan päättänyt, että vallitsevan COVID 19 -tilanteen vuoksi Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® on turvallisinta järjestää tänä vuonna ainoastaan webinaariratkaisuna. Kaksipäiväinen tilaisuus Lahden Sibeliustalolla perutaan ja tapahtuman toteutus siirretään yksipäiväiseksi verkkoon. Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään webinaarina 29.9.2020. 

Olemme kaikkiin ilmoittautuneisiin ja näytteilleasettajiin yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian. Sibeliustalolle osallistujiksi jo ilmoittautuneet voivat halutessaan vaihtaa osallistumisensa fyysisestä osallistumisesta webinaarimuotoiseksi. Tarkemmat tiedot hinnoista ja toimintatavoista päivitetään www.lastensuojelupaivat.fi -sivustolle ensi viikolla. Pahoittelemme muutoksista johtuvaa mahdollista hankaluutta! 

Muokkaamme ohjelmaa ja järjestelyitä niin, että webinaarin sisältö on edelleen täyttä timanttia. 

Nuorten päivärjestetään suunnitelmien mukaan 28.8.2020 Lahdessa. Seuraamme aktiivisesti ajankohtaista tilannetta ja tiedotamme, mikäli päivän järjestämisessä tapahtuu muutoksia. Lisätietoa löydät täältä: https://www.lastensuojelupaivat.fi/nuorten-paiva-2020/ 

Lisätietoja:

Eliisa Jämsén

Erityisasiantuntija, HR


040 708 5845

Vastaan työssäni Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® toteuttamisesta. Työskentelen myös henkilöstöhallinnon asiantuntijana vastaten erityisesti työyhteisömme osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja perheystävällisyydestä. Lisäksi toimin toimistotiimin esimiehenä.