Hyppää sisältöön
Miten vaikutan ja viestin lastensuojelusta −opas
Maksuttomat julkaisut

Miten vaikutan ja viestin lastensuojelusta −opas

Juuli Hurskainen, Annukka Paasivirta, Kaisa Yliruokanen, Maija Haapala, Camilla Jokela, Ville Santalahti, Vappu Taipalus, Nea Aarva, Sonja Soini ja Onni Westlund: Miten vaikutan ja viestin lastensuojelusta. Lastensuojelun Keskusliiton verkkojulkaisu 3/2023. ISBN: 978-952-7002-57-5 (pdf). ISSN 2489-4885.
Kuvaus

”Miten vaikutan ja viestin lastensuojelusta” -opas on suunnattu avuksi lastensuojelun toimijoille heidän tasapainoillessaan viestintätavoitteidensa ja salassapitovelvollisuutensa välimaastossa. Opas tukee lastensuojelun ammattilaisia heidän työssään ja auttaa heitä viestimään työstään.

Kun lastensuojelusta keskustellaan julkisesti, on tärkeää, että lastensuojelun ammattilaiset itse osallistuvat keskusteluun ja tuovat siihen moniäänisyyttä. Oppaassa kuvataan konkreettisella tavalla erilaisia viestinnän tapoja, rohkaistaan kokeilemaan viestimistä ja vaikuttamista itse sekä koetetaan herätellä lastensuojelun parissa toimivia henkilöitä tunnistamaan viestinnän ja vaikuttamisen yhteen nivoutuvaa luonnetta. Oppaassa kuvataan käytännön vinkkejä lastensuojelusta viestimiseen, lakeja, joita ammattilaisen on osattava ottaa huomioon sekä syitä, miksi lastensuojelusta tulee viestiä. Opas sisältää myös kätevän 11 kohdan muistilistan. Lataa opas itsellesi ja ota vinkit talteen!

Pelkän muistilistan voit ladata ja tulostaa tästä (pdf)

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje