Hyppää sisältöön

Tule huvittelemaan Linnanmäelle Iloisen Hyväntekijän Päivänä 12.6.

Lastensuojelu
Uutiset
1.6.2018
Tule huvittelemaan Linnanmäelle Iloisen Hyväntekijän Päivänä 12.6.

Iloisen Hyväntekijän Päivä 12.6. tuo kesäisen ja lapsiystävällisen tapahtuman keskelle kesäkuista kaupunkia, jolloin huvipuistossa on mahdollista tutustua kaikkien kuuden Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestön toimintaan järjestöjen toiminnallisilla pisteillä. Estradilla on erityisesti pienimmille jalkapareille soveltuvaa ohjelmaa ja tapahtuman aikana on myös mahdollista bongata iki-ihania maskotteja! Tapahtuma on osa Helsinki-päivää ja se alkaa klo 11.00. Huvipuistossa viihdytään iloisessa […]

Iloisen Hyväntekijän Päivä 12.6. tuo kesäisen ja lapsiystävällisen tapahtuman keskelle kesäkuista kaupunkia, jolloin huvipuistossa on mahdollista tutustua kaikkien kuuden Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestön toimintaan järjestöjen toiminnallisilla pisteillä. Estradilla on erityisesti pienimmille jalkapareille soveltuvaa ohjelmaa ja tapahtuman aikana on myös mahdollista bongata iki-ihania maskotteja!

Tapahtuma on osa Helsinki-päivää ja se alkaa klo 11.00. Huvipuistossa viihdytään iloisessa toritunnelmassa, kun perustajajärjestöt järjestävät hupaisaa ohjelmaa Estradin edustalla. Lavalla nähdään klo 13 ja klo 14.30 Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu. Taikuri Jari viihdyttää magiantäyteisellä show’llaan iloisia hyväntekijöitä klo 13.30 ja 15.00. Tapahtuma päättyy klo 16.00. Huvipuistoon on maksuton sisäänpääsy.

Linnanmäen Huvipuiston perustivat vuonna 1950 kuusi lastensuojelutyötä tekevää järjestöä: Barnavårdsföreningen i Finland r.f., Ensi- ja turvakotien liitto, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Parasta Lapsille ry sekä Pelastakaa Lapset ry. Järjestöt tekevät ennaltaehkäisevää työtä lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja vaikuttavatt yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki Linnanmäen asiakkaat tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Barnavårdsföreningen i Finland r.f.: www.bvif.fi
Pelastakaa Lapset ry: www.pelastakaalapset.fi
Mannerheimin Lastensuojeluliitto: www.mll.fi
Lastensuojelun Keskusliitto: www.lskl.fi
Ensi- ja turvakotien liitto: www.ensijaturvakotienliitto.fi
Parasta Lapsille ry: www.parastalapsille.fi

 

 

Kommentit (0)

Sulje