Hyppää sisältöön

Koronaviruksen aikaansaamat muutokset Lastensuojelun Keskusliitossa

Politiikka & Yhteistyö
Uutiset
13.03.2020
Koronaviruksen aikaansaamat muutokset Lastensuojelun Keskusliitossa

Lastensuojelun Keskusliitto haluaa omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä siirtymällä etätöihin ja siirtämällä, peruuttamalla tai toteuttamalla etäratkaisuina kaikki suuremmat tilaisuutensa ja tapahtumansa toistaiseksi. Kirjastomme ja toimistomme palvelee sähköisesti ja puhelimitse.

Lastensuojelun Keskusliiton henkilökunta siirtyy tekemään pääsääntöisesti etätöitä 13.3. alkaen ainakin kahden viikon ajaksi. Osallistumme sisäisiin ja ulkoisiin kokouksiin pääasiassa etäyhteyksillä. Henkilökuntamme tavoittaa tavalliseen tapaan sähköpostitse ja puhelimitse. 

Siirrämme tai peruutamme isommat tapahtumamme, kuten esimerkiksi neuvottelukuntien kokoukset ja erilaiset verkostotapaamisemme, ainakin huhtikuun loppuun asti, mikäli niitä ei ole mahdollista järjestää etäosallistumisen kautta. Arvioimme tilanteen ja jatkotoimenpiteiden tarpeen niiden osalta uudestaan huhtikuun puolivälissä. Viestimme suoraan tilanteesta kaikille tilaisuuksiimme ilmoittautuneille. 

Tämänhetkisen tiedon mukaan Lasten suojelun kesäpäivät järjestetään 2.-3.6., mutta seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja toimimme ohjeistuksen mukaisesti. Ilmoittautumiset voi peruuttaa maksutta 19.5. asti ja mikäli tapahtuma peruutetaan kokonaan, ilmoitamme siitä mahdollisimman ajoissa. 

Toimistomme ja kirjastomme ovat asiakkailta suljettuja 13.3. alkaen ainakin kahden viikon ajan. Toimistomme tavoitat sähköpostitse osoitteesta toimisto@lskl.fi ja puhelimitse numerosta 09329 6011. Tietopalvelu palvelee normaalisti sähköpostitse osoitteessa tietopalvelu@lskl.fi ja laina- ja varauspyynnöt tehdään sähköpostilla osoitteeseen kirjasto@lskl.fi. 

Olemme myös peruuttaneet ulkomaille suuntautuvat työmatkamme ja noudatamme matkalta palaavien kohdalla suositeltua kahden viikon karenssia. Teemme kaikki koronaepidemiaan liittyvät päätökset viranomaisten suositusten mukaisesti. 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje