Hyppää sisältöön

Valtakunnallinen perhekeskuskonferenssi 2023

Valtakunnallinen perhekeskuskonferenssi 2023

Kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte valtakunnalliseen Perhekeskuskonferenssiin 30.11.2023 Paasitornissa, Helsingissä tai aamupäivän osuuteen striimin kautta. Alta löydät perhekeskuskonferenssin esitykset pdf-muodossa.

Esitykset pdf-tiedostoina

Klo 13-14 alaseminaarit:

Klo 14.30-15.30 alaseminaarit

Lopetus

——————————————————————————————

Valtakunnallisessa perhekeskuskonferenssissa 2023 kuulet perhekeskuskehittämisen viimeisimmät kuulumiset ja tulevaisuuden visiot.  Konferenssi on suunnattu perhekeskustoiminnasta päättäville ja sitä johtaville tahoille sekä kaikille, jotka toimivat perhekeskustoiminnan tai sen kehittämisen parissa. Konferenssin järjestävät yhteistyössä Lastensuojelun Keskusliiton Perheet keskiöön! -toiminta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus.

Konferenssi järjestetään Paasitornissa (paasitorni.fi) Helsingissä ja aamupäivän ohjelmaan (klo 10-12) on mahdollista osallistua myös striimin kautta. Konferenssi on maksuton.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Aamupäivän webinaariin pääset osallistumaan tällä linkillä:

Liity webinaariin (Vimeo.fi)

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi hyvinvointialueiden, kuntien ja kolmannen sektorin toimijat!

Näyttely Valtakunnallisen perhekeskuskonferenssin yhteydessä

Järjestämme perhekeskuskonferenssin yhteydessä näyttelyn, jossa järjestöjen, seurakuntien ja hyvinvointialueiden edustajat tulevat esittelemään toimintaansa konferenssivieraille. Näyttely on Paasitorniin Sirkus-lämpiössä, missä on tarjolla myös konferenssin aamu- ja iltapäiväkahvitukset. Konferenssivieraat voisivat tutustua näyttelyyn aamulla ennen konferenssin alkua, lounastauolla ja iltapäivällä kahvitauon aikana.

Ohjelma

Tiedot

Aika
30. 11. 2023 - 30. 11. 2023
Paikka
Paasitorni, Helsinki / Aamupäivän ohjelma hybridinä.

Järjestäjä
Lastensuojelun Keskusliiton Perheet keskiöön! -toiminta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus.
Sulje