Hyppää sisältöön

Valtakunnallinen perhekeskuskonferenssi 2023

Valtakunnallinen perhekeskuskonferenssi 2023

Valtakunnallisessa perhekeskuskonferenssissa 2023 kuulet perhekeskuskehittämisen viimeisimmät kuulumiset ja tulevaisuuden visiot.  Konferenssi on suunnattu perhekeskustoiminnasta päättäville ja sitä johtaville tahoille sekä kaikille, jotka toimivat perhekeskustoiminnan tai sen kehittämisen parissa. Konferenssin järjestävät yhteistyössä Lastensuojelun Keskusliiton Perheet keskiöön! -toiminta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus.

Konferenssi järjestetään Paasitornissa (paasitorni.fi) Helsingissä ja aamupäivän ohjelmaan (klo 10-12) on mahdollista osallistua myös striimin kautta. Konferenssi on maksuton.

Ilmoittaudu 30.10.2023 mennessä. Olemme varanneet Paasitorniin tuleville konferenssivieraille aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin. Ilmoittaudumalla sitoudut peruuttamaan osallistumisesi hyvissä ajoin, mikäli et pääse paikan päälle.
Ilmoittaudu lähiosallistujaksi Paasitorniin klo 10:00 –16:30Ilmoittaudu webinaariosallistujaksi klo 10:00 – 12:00

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi hyvinvointialueiden, kuntien ja kolmannen sektorin toimijat!

Näyttely Valtakunnallisen perhekeskuskonferenssin yhteydessä

Järjestämme perhekeskuskonferenssin yhteydessä näyttelyn, jossa järjestöjen, seurakuntien ja hyvinvointialueiden edustajat voivat esitellä toimintaansa konferenssivieraille. Näyttely tulee Paasitorniin Sirkus-lämpiöön, missä on tarjolla myös konferenssin aamu- ja iltapäiväkahvitukset. Ajatuksena on, että konferenssivieraat voisivat tutustua näyttelyyn aamulla ennen konferenssin alkua, lounastauolla ja iltapäivällä kahvitauon aikana. Tilassa on rajoitettu määrä pöytiä, jotka on alustavasti suunniteltu ryhmiteltävän perhekeskuksen tehtävien mukaan. Pöydän lisäksi paikalle voi tuoda esim. roll upin.

Hae paikkaa näyttelyyn 28.9.2023 mennessä Webropolissa (Webropol.fi).

Ohjelma

Tiedot

Aika
30. 11. 2023 09:30 - 30. 11. 2023 16:30
Paikka
Paasitorni, Helsinki / Aamupäivän ohjelma hybridinä.

Järjestäjä
Lastensuojelun Keskusliiton Perheet keskiöön! -toiminta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus.

Lisää tapahtumia

Sulje