Siirry sisältöön

Seuraa meitä

Voit seurata Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa ja lastensuojelun ajankohtaisasioita liittymällä postituslistoillemme, seuraamalla Facebookia ja Twitteriä ja tilaamalla rss-syötteitä. Postituslistojen kautta lähetettäviin uutiskirjeisiin kokoamme enemmän tietoa tapahtumista, taustoista ja ajankohtaisista ilmiöistä. Sosiaalisessa mediassa on tuoreita uutisia, ajankohtaisia asioita ja uusimmat blogimerkinnät. Syötteiden avulla saat reaaliajassa tietoa liiton uusista kannanotoista, tiedotteista tai esimerkiksi uusista blogimerkinnöistä.

Uutiskirjeet

Keskusliiton tietopalvelu kokoaa kolmea uutiskirjettä, joihin koostetaan lastensuojelualan ajankohtaisasioita, uusinta tutkimustietoa sekä kansainvälisiä uutisia. Uutiskirjeet ovat:

  • Postia kentältä – Lastensuojelussa tapahtuu -uutiskirje ilmestyy pääasiallisesti joka perjantai ja se kokoaa lastensuojelun ajankohtaisuutisia, tapahtumia ja koulutuksia, julkaisuja, lainsäädäntötietoa ja avoimia tehtäviä. Uutiskirjeeseen voi lähettää oman ilmoituksensa, kunhan se täyttää julkaisukriteerimme.
  • Kirjaston ja tietopalvelun uutisia -uutiskirje on tiivis paketti kirjaston uutuushankinnoista sekä tuoreista väitöksistä ja sisältää artikkelikatsauksen alan aikakausjulkaisuista ja tieteellisistä lehdistä. Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa.
  • Uutisia maailmalta – Kansainvälistä lastensuojelua on noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kooste kansainvälisistä lastensuojelua ja lapsipolitiikkaa koskevista tutkimuksista ja uutisista.

Voit tilata uutiskirjeet omaan sähköpostiisi täältä.

Sosiaalinen media

Lastensuojelun Keskusliittoa voit seurata myös Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja Instagramissa.

Lapsen Maailma -lehteä voit seurata myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Syötteet

RSS-syötteiden (Really Simple Syndication) avulla voit saada sähköposti- tai selainohjelmaasi automaattisesti tiedon uudesta sisällöstä. Syötteen voit tilata mm. lausunnoista ja kannanotoista, blogista, lehdistötiedotteista tai eri teemoistamme. Eri syötteemme löydät koostetusti täältä.