Siirry sisältöön

Haluan sanoa sulle -ystävänpäivätapahtuma

14.2.

Helsingin kaupuginmuseo (Aleksanterinkatu 16)

Kaikille eväät elämään -avustusohjelma

Oletko aina halunnut kokeilla sirkusta? Tai nähdä ihan läheltä, miltä huikeat temput näyttävät ja miten ne tehdään? Ystävänpäivätapahtumassa pääset sirkustelemaan mahtavien sirkusohjaajien kanssa.

Lisäksi luvassa on pohdintaa ja tarinoita ystävyydestä ja yksinäisyydestä, yhteisöllinen neulegraffiti, mehua ja keksejä. Avoinna ovat myös kaikki museon näyttelyt, kuten Lasten kaupunki.

Tapahtumassa (ja samana päivänä myös Finnkinon elokuvateattereissa kautta maan) saavat ensi-iltansa Haluan sanoa sulle -videot, eli kolme kertomusta ystävyydestä ja yksinäisyydestä.

Kuulostaako mukavalta? Tule mukaan Haluan sanoa sulle -ystävänpäivätapahtumaan Helsingin kaupunginmuseoon (Aleksanterinkatu 16, Hki) 14.2.2020 klo 13–15 tai klo 16–18.45. Voit tulla koko ajaksi tai piipahtaa vain hetkeksi.

Toivotamme kaikki lapset, nuoret ja perheet lämpimästi tervetulleiksi! Vapaa pääsy.

Facebook-tapahtumaan pääset tästä.

Tilaisuuden järjestävät Kaikille eväät elämään -avustusohjelma, Arvokas-avustusohjelma, Sirkus Magenta ja Helsingin kaupunginmuseo.

Salla Karjalainen

Viestintäkoordinaattori


040 835 4030

Työskentelen Kaikille eväät elämään -ohjelman koordinaatiohankkeessa. Suunnittelen ja toteutan ohjelmahankkeiden verkostotoimintaa ja vastaan hankkeen viestinnästä.