Siirry sisältöön

Miten lasten ja perheiden asiat etenevät tällä hallituskaudella?

28.1.

Puistotorni, Konsu-sali, Hämeenpuisto 28-32, Tampere

Kaikille eväät elämään -ohjelma, Lastensuojelun Keskusliitto ym.

Aika ja paikka: 28.1.2021 klo 12–15.30, Puistotorni, Konsu-sali, Hämeenpuisto 28-32, Tampere

Uusimmassa hallitusohjelmassa on useita lapsiin ja perheisiin liittyviä kirjauksia. Tervetuloa kuulemaan, miten näihin kirjauksiin liittyvät asiat ovat tällä hallituskaudella edenneet.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lapsi- ja perhepolitiikasta kiinnostuneille, erityisesti alan luottamushenkilöille ja työntekijöille. Keskitymme tilaisuudessa näihin hallitusohjelman kirjauksiin:

  • “Vahvistetaan sosiaalihuoltolain mukaisia perheiden ennaltaehkäiseviä palveluita ja helpotetaan perheiden kotipalvelun saamis- ja myöntöedellytyksiä.”
  • “Turvataan jokaisen nuoren, kesken koulutuksen maahan tulleiden ja paperittomien oikeus suorittaa perusopetus loppuun.”
  • “Tarkastellaan erityisopetuslainsäädännön ja siihen sisältyvän inkluusion toimivuutta ja näihin kohdennettujen resurssien riittävyyttä.”
  • “Säädetään asteittain kiristyvä vähimmäishenkilöstömitoitus lastensuojeluun.”

Tilaisuuden juontaa Jani Toivola. Mukana keskustelemassa ovat:

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan myöhemmin. Tapahtumatiedot löytyvät myös Facebookista.

Tilaisuuden järjestävät:

Ilmoittaudu

Petri Paju

Hankepäällikkö


050 578 0259

Työskentelen Kaikille eväät elämään -ohjelman koordinaatiohankkeessa hankepäällikkönä. Vastaan koordinaatiohankkeen toiminnasta yhdessä muun tiimin kanssa. Olen kiinnostunut eriarvoisuudesta, järjestöjen työstä ja arvioinnista. Näihin kaikkiin saan keskittyä nykyisessä tehtävässäni.